Mikulás 2018.

Mikulás 2018.

2018.12.06-án a Boldog Brenner János Óvoda Hollán Ernő utcai telephelyének Csodabogyó, Katica és Halacska csoportos gyermekei szép ruhát öltve közös énekléssel várták a Mikulás eljövetelét.  

A gyermekek ragyogó arccal pillantottak az ajtó felé, miután a „Mikulás, Mikulás…” kezdetű dalra egyszer csak megzörrent a csengő, s szép lassú léptekkel megérkezett hozzánk a Mikulás.              

A hosszú útról érkező vendégünk elfoglalta helyét, majd szívélyesen, örömmel köszöntötte az egybegyűlt gyermekeket, akik verssel és énekkel ajándékozták meg, s köszönték meg eljövetelét. A Mikulás sem érkezett üres kézzel, így egy – egy kedves szó kíséretében személyesen adta át minden gyermeknek a várva várt csomagot és hozzá néhány szem szaloncukrot. A jó, öreg Mikulás a dolgozókról sem feledkezett meg, így mindenkinek csokoládéval és néhány kedves szóval köszönte meg munkáját.

Mielőtt kedves Mikulásunk tovább állt volna, közösen meggyújtottuk az óvoda adventi koszorúján a második gyertyát is. Az énekszó, ima, és beszélgetés után sok szeretettel köszöntünk el Mikulástól bízva, hogy nem utoljára látogatott el szeretett óvodánkba.

Pungor Julianna